Жени с какъв темперамент харесват най-много мъжете

Жени с какъв темперамент харесват най-много мъжете Снимка: depositphotos.com

Въпреки че всеки мъж има свои собствени предпочитания, има няколко женски темперамента, които привличат най-много

Темпераментът на жената не е на последно място в отношенията й с другия пол. Има няколко типа жени, които най-много привличат мъжете, пише сайтът nashamama.

„Жената - хлапе“

Много момичета имат период, в който предпочитат компанията на момчетата, вместо момичета, но при повечето от тях той завършва с юношеството. Има обаче и такива, които си остават по момчешки все такива хлапета и след тази възраст.

„Жената - майка“

За мъжете, които си търсят тихо пристанище няма по-идеален вариант от "жената-майка". Тя винаги има готова гореща супа, а също така притежава уникалното умение да пожали и съчувства, и проявява търпеливо отношение към слабостите на мъжете.

"Жената - любовница"

Такива жени са пълна противоположност на "жената - майка". Тях не ги интересува бита, дома и слабостите на мъжете, на тях са им нужни повече бурни романи и чувствени удоволствия.

"Жената - капризно дете"

Прочитайки тази фраза, най-вероятно у вас възникват образи на "татенцето" и неговата "дъщеричка". "Искам айфон"," Натиснах нещо и всичко изчезна " - това са популярни фрази от речника на "жената - капризно дете", а на мъжете им е приятно да се чувстват най-умнитеи смелите на света.

"Жената - партньор"

Изглежда, че жената - партньор е мечтата на всеки мъж. Тя може да се справи с проблемите, но ако не успее, ще се обади за помощ, а също и ще  подложи рамото си, ако имате нужда от нейната подкрепа.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: