Daily Mail: Неочакваните комплименти и подаръци могат да бъдат признаци на изневяра

Daily Mail: Неочакваните комплименти и подаръци могат да бъдат признаци на изневяра Снимка: rosbalt.ru

Няколко красноречиви признаци на измяна, които не бива да се пренебрегват.

Неочакваните комплименти и подаръци от страна на партньора могат да показват неговата изневяра. Както пише изданието Daily Mail, експертът по отношенията Луан Уорд изброява редица красноречиви признаци на измяна, които не бива да се пренебрегват.

Така напримел, по думите й, един от основните тревожни сигнали е увеличаването на времето за използване на социалните мрежи или продължаващата комуникация с ексвъзлюбените. За тревожен сигнал може да се счита и това, че човек не се разделя с телефона си дори в тоалетната.

Друг тревожен знак е увеличаването или намаляването на интереса към интимна близост от страна на партньора.

Уорд посочва, че трябва да бъдем нащрек за каквито и да било значителни промени в сексуалните апетити и предпочитания. Често при появата на ново любовно увлечение извън дома, на човек му се иска да избягва всякакви прояви на интимност, било то полови контакти, целувки или прегръдки. Заради това той предпочита да не си ляга едновременно с постоянния избраник.

От друга страна, добавя експертът, наличието на таен живот може да гъделичка егото и да възбужда човека, поради което либидото на неверния партньор може, напротив, да се увеличи.

Може също така да се заподозрете нещо нередно при внезапното увеличаване на признаците на внимание. Често с помощта на подаръци и комплименти изменникът се стреми да се избави от чувството за вина.

Възможно е обаче и обратното поведение: неверният партньор започва да се държи агресивно, опитвайки се да прехвърли отговорността за измяната и разрушаване на отношенията върху постоянния партньор.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: