Алианц Банк открива сезона на покупките с промоционална кампания

Алианц Банк открива сезона на покупките с промоционална кампания Снимка: pixabay.com

111 притежатели на банкова карта Mastercard на Алианц Банк печелят в месечна томбола

С наближаване на празниците преследването на големите намаления и набавянето на коледни подаръци става още по-вълнуващо. 

За да зарадва своите клиенти, Алианц Банк България обявява сезона на наградите за открит. Всеки месец 111 клиента на банката ще печелят атрактивни награди. 

Участието е повече от лесно. Всички клиенти, направили минимум три покупки с дебитна или кредитна карта Mastercard на Алианц Банк, участват в месечна томбола. 

Промоционалната кампания ще бъде валидна до края на февруари 2021.

Пандемията доведе до неподозиран ръст в картовите плащания. Според проучване на Mastercard за Европа - “Evolution of banking study“, 45% от запитаните българи потвърждават, че от началото на пандемията COVID-19 по-често извършват дигитални плащания. В променените условия електронните разплащания се доказаха като най-бързи и  сигурни. 

Благодарение на ексклузивното партньорство с Mastercard, клиентите на Алианц Банк могат да се възползват от още по-добри условия, висока сигурност и техническо обезпечаване на плащанията. 

Банката насочва усилията си към повишаване на качеството и разнообразието на услугите, които предоставя и развитието на новите технологии.

„Алианц Банк е динамично развиваща се  финансова институция. Фокусирани сме в процесите по дигитализация, за да постигнем най-добри условия и клиентско обслужване и партньорството ни с Mastercard е част от тази промяна. С промоционалната кампания нашето желание е да насърчим използването на електронните канали при разплащане и същевременно да запазим така необходимата в момента социална изолация.“, коментира Ива Драганова, главен директор „Банкиране на дребно“ на Алианц Банк България.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: