Молейки се за щастие, привличаме проблеми

Молейки се за щастие, привличаме проблеми Снимка: pixabay

Помолихте се за щастие и вместо това всичко се срина

Случва се така, че поредицата от неприятни събития, които ни застигат, сякаш е безкрайна. И когато решим да променим живота си и да поискаме помощ от висшите сили, тогава става още по-лошо. Защо?

Когато променяме мислите си и създадаваме прекрасна реалност в съзнанието си: здраво семейство, надежден любящ човек до нас, добра работа...

Тогава Вселената започва да подготвя почвата за осъществяването на нашите мечти. И тук започва нещо, което не можем да разберем веднага.

Защо ни застигат още по-големи проблеми? Изглежда така, сякаш Съдбата изгражда специални бариери. Нали си пожелах най-доброто! Защо е обратното?

Ние всъщност не си поръчваме кученце като подарък от Вселената, а я молим за глобални светли реализации. Но ние не отчитаме факта, че първо се променяме вътрешно, а след това се променя реалността!

Просто самите ние не отговаряме на реалността, която сме си поръчали!

Пример. Пожелахме си достоен мъж, надарихме го с качества, поискахме, така да се каже, почти идеал. Няма да искаме от Бог жиголо или алкохолик. Но ние самите не сме на нивото на мъжа на мечтите си. И ако Вселената ни го даде, тогава връзката ще бъде кратка, тъй като ние нямаме качествата, които да отговарят на нашия „поръчан“ мъж.

И Вселената започва да ни подготвя! Създава трудности, учи ни, променя ни. Съгласете се, колкото повече са трудностите, толкова по-мъдри ставаме. Всички мъдри хора, като правило, имат тежка съдба.

И когато сме готови и започнем да съответстваме на мъжа на мечтите си, тогава ще го срещнем.

Такъв е случаят и с работата, и с финансите.

Вселената поставя силните на колене, защото знае, че те ще се изправят и ще станат още по-силни.

Ако искате да промените живота си към по-добро, приемете изпитанията с благодарност!

Това означава, че Вселената ви е чула и ви подготвя за нещо много по-добро. Просто трябва да продължите напред и да не спирате! Вие сами сте поръчали пътя, по който ще се сбъднат всичките ви мечти.

За да намерите верния път, първо трябва да се изгубите. За да видите светлината, трябва да сте живели в тъмнина!

По материали на econet

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: