Алианц предлага онлайн покупка на застраховка „Моята кола“

Алианц предлага онлайн покупка на застраховка „Моята кола“ Снимка: Алианц България

Услугата е както за физически лица, така и за малки и средни фирми

Алианц България предложи на клиентите възможност за бърза и лесна онлайн покупка на застраховка „Моята кола“. Това става през новата дигитална платформа, където потребителят въвежда данни за автомобила, който желае да застрахова, избира желаното покритие и на момента получава индивидуална оферта. Заплащането на полицата се извършва онлайн и на финала цялата документация се изпраща до клиента за подпис.

Светът се променя с изключително бързи темпове и дигитализацията във всяка сфера от живота ни се превърна в стандарт. За да отговорим на клиентските очаквания, нашата компания внедрява нови дигитални решения и правим общуването с нас максимално улеснено“, споделя Андрей Александров, главен оперативен директор на Алианц България.

Към момента от онлайн покупка на застраховка „Моята кола“ на Алианц България могат да се възползват физически лица, както и малки и средни предприятия, с опция да застраховат до 5 автомобила. Предвижда се съвсем скоро компанията да предложи онлайн покупка и на застраховка „Моят дом“.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: