Най-голямата сделка на пазара за офис площи е на Алианц България Холдинг

Най-голямата сделка на пазара за офис площи е на Алианц България Холдинг Снимка: Алианц България Холдинг

Дружеството ще разполага с 6000 кв. м в модерна бизнес сграда в полите на Витоша

Алианц България Холдинг направи най-голямата сделка на пазара за наеми на офис площи за годината. От средата на 2021 г. модерната бизнес сграда Park Lane Office Center в София ще приюти на едно място всички компании на Алианц България Холдинг, съобщават от дружеството, което изгражда сградата.

Офисите на Алианц България ще бъдат разположени на 6000 кв. м и 3 етажа. Всеки от тях е с квадратура 2200 кв. м и позволява креативен интериорен дизайн, съобразен с корпоративната идентичност на компанията.

На партера на сградата ще бъдат разположени модерни центрове за обслужване на клиентите – банков офис, застрахователен и пенсионно-осигурителен офис, както и център за регистрация на щети и огледи на автомобили. 

Локацията на сградата до Парадайз център, отличната видимост от няколко ключови улици и обширният 4000 кв. м зелен парк до сградата са сред ключовите фактори за избора на централен офис на Алианц България.

Съвременните технически системи, използвани за изграждането на сградата, включително нейната специална UV система за дезинфекция на въздуха, осигуряват комфортна и безопасна работна среда на всички служители и клиенти в сградата. 

„Събирането на компаниите от групата на Алианц България под един покрив е от изключителна важност за корпоративната ни култура. Във времена на пазарни предизвикателства е важно клиентите ни да бъдат обслужвани и служителите ни да работят в здравословна офис среда и място за общуване от най-модерен тип“ – заяви Йоанис Коцианос, председател на изпълнителния комитет на Алианц България Холдинг.

Park Lane Office Center е модерна бизнес сграда с първокласни офис площи, разположена на 5 минути пеша от метростанция „Витоша“ и „Парадайз център“. Освен ключовата локация, сред основните й предимства са и по-голямата от обичайната светла височина на таваните – 3,10 м, и големите прозорци (2,30 м широки и 3,10 м високи), даващи важната за комфорта на работния процес дневна светлина. Усещането за простор и свобода се допълва и от голямото отстояние от съседните сгради и предвидените зелени площи за разходка и релакс. Наемателите ще могат да се наслаждават на просторните зелени площи зад сградата – 4000 кв. м парк с дървета, пейки, зарядни станции, WI-FI покритие.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: