Вече можем да планираме разходите си в RaiMobile

Вече можем да планираме разходите си в RaiMobile Снимка: Райфайзенбанк

До 24 януари 2021 г. ползвателите на приложението участват всяка седмица в томбола за смартчасовник Samsung Galaxy Watch 3

Мобилното банкиране на Райфайзенбанк има нова функционалност, която позволява планиране на разходите на база анализ на плащанията, тегленията и преводите в различни категории. Клиентът може да активира услугата „анализи“ по желание, за да види какви са били месечните муразходи в супермаркета, за здраве и спорт, на бензиностанции, плащане на сметки, вноски по кредити или друго.

„Банката отдавна се премести в телефона и вече всеки четвърти клиент банкира през приложението. Постоянното добавяне на нови функционалности дава много повече възможности и нови преживявания в сравнение с традиционното банкиране“, казва Мариела Атанасова, директор Индивидуално банкиране в Райфайзенбанк.

Спрямо края на 2019 г. делът на клиентите, ползващи мобилното банкиране, се удвои. На месец през приложението се правят близо 280 хиляди трансакции, като всяка минута клиентите на банката правят средно по 7 плащания през RaiMobile. 

Чрез приложението освен планиране и анализ на разходите, потребителите могат да извършват всички основни банкови операции, да управляват банковите си карти, да правят бърз превод към телефонен номер, да плащат битовите си сметки. В RaiMobile може също да се открие сметка с карта и да се кандидатства изцяло онлайн за потребителски кредит.

До 24 януари 2021 г. ползвателите на приложението могат да участват всяка седмица в томбола за смартчасовник Samsung GalaxyWatch 3 като влизат в RaiMobile. 

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: