УниКредит Булбанк e пазарен лидер у нас в търговското финансиране

УниКредит Булбанк e пазарен лидер у нас в търговското финансиране Снимка: Euromoney Magazin

За поредна година банката е класирана на първо място за наградите на Euromoney за 2021 г. в категорията за най-добро обслужване

УниКредит Булбанк е класирана на първо място в категорията за най-добро обслужване при услугите за търговско финансиране в страната, показват резултатите от последната класация на Euromoney за 2021 г. 

Освен в България проучването определя собственика на българската банка УниКредит като пазарен лидер в Централна и Източна Европа, Австрия, Босна и Херцеговина, Хърватия, Чехия, Унгария, Италия, Румъния, Сърбия и Словакия.

За екипа ни е голямо признание за поредна година да спечелим наградите за търговско финансиране в проучването на Euromoney. Отличието, идващо директно от гласуването на клиентите, ни дава увереност, че стремежът да предоставяме услуги с най-високо качество дава резултат“, казва Александър Киров, директор на управление Глобални транзакции.

Вече шеста година УниКредит Булбанк предлага на своите клиенти първото в страната напълно дигитално решение в сферата чрез модула Търговско финансиране в Булбанк Онлайн. 

Доказателство за удобството на платформата е все по-активното ѝ използване от клиентите, като през 2020 г. делът на наредените през нея сделки надвишава 60%.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: