Кални ботуши и лапи са добре дошли в този хотел в Англия

Кални ботуши и лапи са добре дошли в този хотел в Англия Снимка: Booking.com

Хотелът е перфектен за колоездачи, туристи и хора с домашни любимци.

Bike&Boot се намира в Сакрбороу, Северен Йоркшир. Преди наричан Mount Hotel, той е реставриран от Саймън Кершоу и Саймън Ратиган, които купуват мястото преди година. Предишният хотел имал славата на луксозно място с гледка към морето и големи просторни тераси, но малко по малко славата му избледнява. Затова, водени от страстта си да имат съвместен хотелиерски бизнес, дуото Саймън купуват хотела и започват реновацията му.


Обновяването на Bike&Boot отнема 18 месеца и над 2 милиона паунда и е представян като хотел, който е подходящ за колоездачи, туристи и собственици на домашни любимци. Така никой не трябва да се притеснява, че влиза в лобито с мръсни обувки - ниша на пазара, която дуото открива, и която мениджърът Джей намира за гениална.


65-стайният хотел е оборудван с множество удобства за хора, които обичат активния начин на живот. С пристигането си човек може да остави мотора/колелото си в Wadobi - мазе, специално проектирано за измиване на дъски за сърф, колелета и кучета. Там има и включена станция за ремонт на велосипеди. На приземния етаж се намира Bareca - запазена търговска марка на хотела. Това е пространство, което събира в себе си бар, ресторант и кафе (на което Bareca е абревиатура).


Освен всичко това, в непосредствена близост до хотела има множество пътеки за разходка и колоездене, на които посетителите да се насладят при престоя си. Собствениците са очаровани от интереса, който хората проявяват към хотела, и планират в скоро време да отворят още 5 Bike&Boot хотела в Англия, един от които в област Пик и още един в гората Шервуд.

Още по темата във

facebook