Нова „звездна” двойка с „Б” – този път Бенифър

Нова „звездна” двойка с „Б” – този път Бенифър Снимка: emonews.com

Ако в момента има добра новина в света на знаменитостите, то това е възродената любов между Бен Афлек и Дженифър Лопес.

Откакто се събраха тази пролет, двамата украсяват най-лъскавите светски издания, демонстрирайки що е то блестяща, амбициозна холивудската любов. Дуетът, известен като Бенифър, наскоро възроди романтиката си, след почти 20 години раздяла. В началото на хилядолетието двамата бяха в центъра на светските романтични клюки,  но през 2003 г. внезапно се разделиха - не окончателно, както се вижда от Бенифър 2.0! 

Все пак възторгът от новият романтичен дует е далеч от очарованието, което двамата излъчваха преди близо 20 години. Но все пак, „Лято Бенифър 2021” определено радва медиите – не се случва често две звезди да се съберат отново, след като традицията често е раздяла с опустошителен двубой.

И симпатизантите, и скептиците не спират да коментират доколко се е променила културата на двете звезди. Дженифър Лопес определено се е насочила към визуаалния имидж на истинска дама (с изключение на деколтетата), а Бен Афлек като че ли е свалил десетилетия от външността си, както го виждахме преди няколко години. 

Както съобщи Reuters, двамата се появиха сияещи и хванати за ръка на филмовия фестивал във Венеция, очевидно заменили яхтата, с която обикаляха Средиземно море около Капри, с водно такси, което ги отведе след прожекцията до луксозния им хотел в града-лагуна.

Афлек е във Венеция за фестивалната премиера на средновековния епос на Ридли Скот „Последният дуел“, с участието на неговия близък приятел Мат Деймън.

Афлек и Лопес бяха най-обсъжданата двойка в света на знаменитостите в началото на 2000-те с луксозните си коли и големия годежен пръстен с розов диамант от 6,1 карата, който уви, тогава не прерасна в сватбена халка. Но появата на двамата на червения килим във Венеция може би вещае сватбена клетва

Всичко около тях е толкова красиво, въздишат почитателите им. Дори прекалено, за да е истина, мърморят скептиците, но всички с нарастващ апетит очакват десерта с отлежало вино на горещо претоплената връзка.

Междувременно, със "Златен Лъв" от Венеция си тръгнаха французойката Одри Диван, режисьор на вълнуваща кинодрама за нелегалните аборти във Франция през 60-те години на миналия век и прекрасната както винаги Пенелопе Круз.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: