Бритни Спиърс вероятно е на крачка от сватбата

Бритни Спиърс вероятно е на крачка от сватбата Снимка: capitalfm.com

Още на едно от делата срещу попечителството на баща ѝ, певицата заяви, че мечтае да се ожени за Сам Асгари и отново да стане майка.

Разбира се, нямаше как Джеймс Спиърс да одобри подобна стъпка, защото контролът върху личния живот и финансите на певицата щяха да преминат у съпруга ѝ.

Но неотдавнашните съдебни действия на нейния адвокат изглежда са наклонили везните в полза на Бритни и тя може скоро да получи свободата си от „оскърбителното” опекунство на своя баща.

В същото време моделът Сам Асгари разглежда годежни пръстени, както са забелязали тези дни папараци, дори е поискал да разгледа от близо пръстен с диамант.

Макар че не е ясно дали Сам е купил пръстена, привързаността му към певицата е безспорна. Гуруто на фитнеса не веднаж е подчертавал пред репортери, че е готов за брак с поп-звездата и я подкрепя в борбата ѝ срещу опекунството на баща ѝ.

От своя страна, Бритни е споделяла, че цени Сам и че заедно са преживели „най-трудните години” от живота ѝ. Той е един от инициаторите и участниците в движението #FreeBritney. Асгари е и първият партньор на поп звездата, който се обявява против контрола от страна на баща ѝ.

Бритни и Сам се срещат от 2017 г., когато тя е на 35, а той – на 23. Преди него Бритни приключва тригодишна връзка с бившия си агент Джейсън Травик. 

Снимка - lifeandstylemag.com

Бритни стана майка през 2005 г., на 24-години, след като се омъжи за телевизионния водещ и диджей Кевин Федерлайн през октомври 2004 г.  Двойката има  двама сина - Шон Престън и Джейдън Джеймс, съответно на 15 и 14 години, които живеят при бившия ѝ съпруг. Двамата се разведоха, след като Бритни поиска развод два месеца след раждането на второто им дете.

Наскоро певицата публикува мила снимка със синовете си и написа:  „Имам голям късмет, защото двете ми бебета са толкова мили и такива джентълмени,  така че със сигурност има нещо, което съм направила  правилно“.

Сега на хоризонта изглежда се задава новото ѝ семейство. Обсъждайки възможността за брак, преди време Асгари казва пред Entertainment Tonight: "Всяка двойка трябва да го направи. Това е целият смисъл на една връзка - ние сме семейство. Повярвайте ми, ако някога се оженим, всички ще разберат“.

И сватбените камбанки май вече подрънкват. Може би освобождавайки се от контрола на своя баща Бритни Спиърс ще надене хомота на семейния живот. 

Както се казва, щастието не идва самὸ.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: