Клиентите на Райфайзенбанк получават защитени дигитални консултации

Клиентите на Райфайзенбанк получават защитени дигитални консултации Снимка: pixabay

Приложението осигурява безплатна онлайн консултация и дистанционно кандидатстване за жилищен и потребителски кредит

Приложението за защитена дигитална комуникация, консултации и сигурен обмен на документи RaiConnect вече е на разположение за всички клиенти на Райфайзенбанк. Така физическите лица могат да се възползват от безплатни онлайн консултации и кандидатстване от разстояние за редица продукти и услуги на банката. RaiConnect може да се използва през смартфон, таблет или лаптоп с интернет връзка.

Чрез приложението клиентите на банката могат да провеждат чат, аудио или видео разговори с банков специалист в защитена среда в рамките на работното време на банката. Консултантите на Райфайзенбанк съдействат за избора на най-подходящия продукт, според нуждите на клиента, дори когато той е на разходка сред природата, в градината, на плажа или на удобно кресло вкъщи.

RaiConnect разполага с полезни и удобни функции, като сред най-предпочитаните са възможността за консултация и кандидатстване от разстояние за потребителски или жилищен кредит, бързото и сигурно споделяне на документи или екран, както и запазването на история от проведената вече кореспонденция, виртуални срещи и разговори.

За да се възползват от предимствата на безплатните онлайн консултации през RaiConnect, клиентите на Райфайзенбанк трябва да попълнят кратка онлайн форма, след което на посочения от тях имейл ще получат покана от банката за регистрация в приложението. RaiConnect е достъпно за инсталация в Google Play и App Store. След еднократната регистрация с няколко клика, клиентите получават достъп до банковите консултанти на Райфайзенбанк от всяко място.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: