Министерството на туризма с приз от изложението INTOURMARKET 2021

Министерството на туризма с приз от изложението INTOURMARKET 2021 Снимка: tourism.government.bg

Министерството на туризма получи отличие от XVI международно туристическо изложение INTOURMARKET 2021

Българската институция бе удостоена със специална Диплома за многогодишна дружба и  взаимноизгодно сътрудничество от форума, който се проведе между 1 и 3 април 2021 г. в Москва. 

България е дългогодишен участник на международната борса INTOURMARKET. В тазгодишното издание участваха представители на туристическия бизнес от 56 руски региона, 5 страни (България, Китай, Куба, представители на туристическия бизнес от страни от ОНД и Турция) и 752 туристически компании, както и представители на руски учебни заведения с изучаване на туризъм, авторитетни руски електронни туристически издания и др.

Българското Министерство на туризма показа разнообразието на туристическото предлагане за почивка в България, мерките, които се предприемат за осигуряване на безопасна почивка в българските курорти, и готовността на туристическия бранш да посрещне гости от Русия. Интересът към страната ни бе голям до последния час на изложението.

Очакванията от страна на руските туроператори за старт на летния сезон в България това лято са големи, като всички посетители на националния щанд подчертаха постоянството на оформилото се през годините „българско лоби“ – туристи, които предпочитат лятна почивка в България и са лоялни към направлението.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: