Наградиха победителите в състезанието по английски език KGL 2022

Наградиха победителите в състезанието по английски език KGL 2022

Наградите бяха врчени по време на конференцията „Ден на Кеймбридж“

Най-добре представилите се 18 ученици от близо 600 явили се в националния кръг на тазгодишното състезание по английски език Kangaroo Global Linguistics получиха заслужени награди. Церемонията по награждаване се проведе по време на най-голямото събитие за преподавателите по английски език у нас - „Денят на Кеймбридж“, което събра на едно място над 400 учители от цялата страна. 

По традиция, по време на конференцията бяха наградени и победителите в Художествено-музикалното състезание, организирано от Асоциацията на Кеймбридж училищата в България.     

                                              

По време на събитието участниците имаха възможността да чуят известни специалисти в областта на изучването на английски като чужд език, които представиха модерни тенденции и полезни стратегии в преподаването.

„Радостни сме, че за поредна година „Денят на Кеймбридж“ предизвика такъв сериозен интерес у преподавателите по английски език у нас. След изминалите две години, в които се наложи да осъществим конференцията в онлайн формат, сега определено видяхме вълнение и ентусиазъм у всички присъстващи да се видим на живо и да обменим опит. Благодарни сме на уважаваните ни гости за интересните теми, които представиха на аудиторията и ценните съвети за преподавателския процес, които споделиха.“, коментира Владимир Колев, председател на „Асоциацията на Кеймбридж училищата в България“. 

Денят на Кеймбридж се провежда за 16-та поредна година у нас, като благодарение на популярните лектори и гостите - преподаватели по английски език от страната, конференцията се превърна във вълнуващо събитие и значим празник за всички от гилдията. 

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: