Как се справят със стреса и се отнасят към работата си хората по света

Как се справят със стреса и се отнасят към работата си хората по света Снимка: pixabay

Хранене у дома

Преяждането е един от топ 3 проблемите, свързани с живота под карантина. Най-често жителите на различни страни се оплакват само от липса на физическа активност и от тревожност. Това показват данните от международното изследване на Ipsos, в което са участвали 16 хиляди човека от 16 държави.


Щастливи на работа
Индия е на първо място по дял на гражданите, които са доволни от работата си. Това се казва в изследване на консултантската компания Randstad Workmonitor, която е анкетирала 13,6 хиляди работници в 34 страни. След Индия, 89% от чиито граждани са доволни от работата си, Мексико е на второ място в класацията (85%), а Турция е трета (80%).
 

Европейците са обхванати от музикален глад


Докато промоутърите обсъждат бъдещето на музикалните фестивали в епохата след карантината, слушателите, на които много им липсват концертите, се готвят отново да се срещнат с любимите си изпълнители.

Според проучване на платформата Festicket сред 110 хиляди любители на музикални фестивали от Западна Европа, около 30% от тях са готови да възобновят посещенията си веднага след премахването на карантината, а други 35% - два-три месеца след като излязат от изолация.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: