Нови изолиращи седалки за киносалоните в условията на пандемия

Нови изолиращи седалки за киносалоните в условията на пандемия Снимка: Pixabay

Те създават изолирана среда, която прави филмовото изживяване по-добро и по-безопасно.

Дизайнерското лондонско студио LAYER създаде нов вид седалки за киносалоните в ерата на COVID-19. Те разполагат с уникален набор от функции, създадени с цел по-голяма безопасност. Седалките имат прегради, специално място за съхранение на вещите и са направени от самопочистваща се материя.

За разлика от конвенционалните седалки за театралните зали и киносалоните, седалките на Layer са снабдени с регулируеми модули за сядане, а матираната преграда между тях разделя зрителите един от друг. Предвидено е достатъчно място между седалките за поставяне на предмети, като например чанти, а тези отделни камери имат допълнително и ултравиолетови лампи, за да запазят вещите ви стерилни. След използването им седалките се самодезинфекцират благодарение на антимикробната им тъкан, в която са вплетени медни нишки. Те са водоустойчиви и не задържат петна.

Другите функции включват LED панели, вградени в облегалките за глава, на които се вижда номерът на седалката, за да се предотврати объркването в залата. Допълнително удобство са вградените високоговорители и лесните за почистване подноси за напитки или храна. 

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: