Бритни Спиърс вече е свободна от опеката на баща си

Бритни Спиърс вече е свободна от опеката на баща си Снимка: metro.co.uk

Потвърждавайки своята независимост, певицата подкара луксозен бял Mercedes Benz близо до дома си в района на Лос Анджелис, само часове след съобщението за приближаващата свобода

39-годишната певица развя руси коси зад волана на луксозното возило, допълвайки визията си с ретро бели слънчеви очила. 

Бащата на певицата, Джейми Спиърс получи настойничество през 2008 г. заради лекомисленото поведение на певицата, вкл. и във финнсов акпект и Бритни нееднократно се опитваше да се освободи от тази опека чрез съдебни дела, но както и този път, без успех. 

„Тук съм, за да се отърва от баща ми и да го обвиня в злоупотреба с настойничеството“, е заявила тя на 14 юли пред съда, според NBC. Свидетелствайки на делото, Бритни Спиърс е обвинила цяото си семейство, изказвайки и мнението, че всичики те „трябва да бъдат в затвора”.

Според съдебните документи Джейми Спиърс е заявил, че причината за оттеглянето му е станалата „публична съдебна битка с дъщеря му“

Важно е да се отбележи обаче, че той все още не се е оттеглил, а се е съгласил да го направи в подходящо време. Адвокатът му също заяви, че „няма реални основания за отстраняването му като настойник“, след като стана ясно, че решението му е негова инициатива. 

Все пак, първата крачка е направена.

 

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: