УниКредит е Топ работодател в Европа за 2021 година

УниКредит е Топ работодател в Европа за 2021 година

УниКредит, италианският собственик на УниКредит Булбанк, за четвърта поредна година печели отличието “Топ работодател” в Европа. 

Призът се връчва в началото на всяка година от базирания в Амстердам Top Employer Institute, които отличава компаниите с доказани HR практики и политики.

Отличието „Tоп работодател“ на европейско ниво е присъдено на банковата група благодарение на признанията, получени на местно ниво от УниКредит в Австрия, Германия, Унгария, Италия и Русия.

Годишното проучване на Top Employer Institute е признание за водещите работодатели по света и се основава на задълбочен изследователски процес и изпълнение на най-високи стандарти.

Сред анализираните категории са отличните условия за служителите, развитието на талантите на всички нива в организацията, стремежът за постоянно оптимизиране на трудовите практики и други. 

„Получаването на отличието „Топ работодател“ в Европа и тази година показва как дори в настоящите много сложни и трудни времена УниКредит продължава да бъде фокусирана върху подпомагането на развитието на служителите и осигуряването на работна среда, в която всички да се чувстват ангажирани и да работят активно“, коментира Паоло Корнета, директор на "Човешки ресурси" на УниКредит. 

 

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: