9 съвета от милениалите за това как да надхитрим живота

9 съвета от милениалите за това как да надхитрим живота Снимка: https://pixabay.com/

Може би най-накрая сте готови да започнете онзи бизнес, за който сте мечтали, но се страхувате от финансовите рискове и не сте сигурни, че искате да се откажете от привилегиите на заплата и обезщетения.

Най-големият въпрос, който може би си задавате, е: От какво сте готови да се откажете, за да създадете живота и бизнеса, които наистина искате?
 

Ето няколко изпитани съвета от перспективата на милениалите, които съвсем лесно могат да ви доведат до това да станете милионер.

1. Придържайте се към простотата.

В началото се учете колкото се може повече от безплатните ресурси в интернет.

Създайте си реални отношения. Вместо да се опитвате да бъдете по-добри от конкуренцията си, бъдете различни.

2. Бъдете пестеливи.

Ако имате определена цел или визия за вашия бизнес, дръжте режийните си възможно най-ниско. Например вече не е необходимо да имате офис в центъра, за да затвърдите легитимността си. Хиляди предприемачи работят от дома, библиотеката, кафенето. Нямате нужда от място за тухли и хоросан, особено ако не продавате физически продукт.

„Аз лично дори не си купих кола, докато не се преместих от Ню Йорк в Лос Анджелис, а когато го направих, направо закупих употребяван Cadillac. Поставете визията си на първо място и след като сте станали успешни, тогава можете да се поглезите."

3. Инвестирайте в себе си.

Ако ще инвестирате в началния етап на вашия бизнес, бъдете сигурни, че преди всичко инвестирате в себе си.

Наемете сш добър съветник, запишете се в онлайн бизнес класове с хора, на които се възхищавате, изградете мислене на ръководител. Намерете начин да придобиете уменията и знанията, от които се нуждаете, за да стигнете там, накъдето сте се запътили.

4. Медитирайте.

Ако все още не сте разбрали, медитацията е мощен лайфхак. Той може да подобри концентрацията и функциите на мозъка, да понижи кръвното ви налягане и много повече. С нарастването на залозите във вашия живот и бизнес безспорно ще имате огромна полза от медитацията, защото тя ще ви помогне да се справите по-добре със стреса и да управлявате времето и фокуса си.

5. Грижете се за здравето си.

Повечето предприемачи попадат в капан, фокусирайки се единствено върху бизнеса си и пренебрегвайки физическото си здраве. Докато бързате да напредвате и да постигате успехи, влагайки цялата си енергия, може да загубите представа колко месеци са минали, откакто сте преместили тялото си от дивана зад бюрото. Ричард Брансън отдава своята енергия и издръжливост на ежедневните тренировки и смята, че упражненията са неговото тайно оръжие.

6. Средата.

Направете себе си безценни за вашата среда. Бъдете посредник, който свъързва хората, откроете се, като споделяте ресурси с други хора по време на събития, и създавайте ценни връзки между останалите в бранша.

7. Раздавайте се.

Животът е раздаване. Особено когато стартирате, не забравяйте да се стремите към това да надминете всички очаквания.

8. Мислете нестандартно.

Цялото това поколение е „извън рамката”, когато става въпрос за иновативни платформи за бизнес и пари.

9. Бъдете себе си.

Бъдете себе си, защото всички останали са заети. Никой не е като вас. Колкото по-различни сте, толкова по-добре.

Използвайте различията си, за да изпъкнете на конкурентния пазар и да следвате сърцето си по въпросите от живота и бизнеса.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: