Уличният фитнес превърна Крис Ерия в суперзвезда

Уличният фитнес превърна Крис Ерия в суперзвезда Снимка: instagram.com/chrisheria

На 29 години Крис Ерия е истинска звезда на модерните технологии и на социалните мрежи.

Позитивната натура, изключителното тяло, съветите за тренировки и не на последно място - татуировките и външният вид на Крис до момента са му спечелили над 2 милиона абонати в YouTube, близо 100 милиона гледания на видеоклиповете му, 1,1 милиона последователи в Instagram.

Той сам се определя като self-made, изградил себе си до суперзвезда от нищото. В края на 2019 г. състоянието му се оценява на 50 млн. долара.

Роден в Маями, Ерия започва да пътува по целия свят благодарение на своето „нещо" - калистетика, позната в България като уличен фитнес.

Крис стартира собствена Академия по калистетика през 2015 г. в Маями, а бизнесът за пет години се разраства неимоверно. Днес Ерия има сайт, приложение за мобилни телефони за тренировки, лични продукти за здравословно хранене и добавки, както и модна линия.

Крис създаде и втори канал в YouTube (@OfficialTHENX) заедно с брат си Стефан, Освалдо Лугонес и Зай Тигс. Той стана още по-популярен и има над 4,2 милиона абонати.

Какво е уличен фитнес (калистетика)?


Уличният фитнес е популярен спорт за всестранна физическа тренировка на човешката мускулатура в открита, здравословна и достъпна среда.

Това, което прави този вид физически упражнения по-различен от всички останали, е, че при уличния фитнес спортистът използва за тежест собственото си тегло. Това придава абсолютно правилни пропорции на мускулното развитие на спортиста.
Последвайте ни в ТЕЛЕГРАМ

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: