В Канада пенсионерка свали 31 килограма благодарение на кето диета

В Канада пенсионерка свали 31 килограма благодарение на кето диета

69-годишна жена свали 30 килограма благодарение на само един продукт

В Канада пенсионерка отслабна с 31 килограма и се отърва от здравословните си проблеми благодарение на специален продукт и нова диета, съобщава Kansas City Star.

69-годишната Арди Луш от Британска Колумбия винаги е била активна, но през годините артритът и плантарният фасциит затрудняват движението й. Това довежда до наднормено тегло, което увеличило болките в ставите. Освен това възрастната жена получила киселини, високо кръвно и била постоянно уморена. Луш изпробвала много диети, но с времето свалените килограми се връщали.

„Мислех, че вероятно е твърде късно да променя нещо“, спомня си тя.

Един ден обаче тя попада на телевизионен сюжет за актриса, която отслабнала благодарение на кето диетата, чийто основен принцип е консумацията на храни с минимално количество въглехидрати. Лаш започнал да готви ястия с ниско съдържание на въглехидрати и забелязва, че отслабва, проблемите с храносмилането изчезват, а коленете и започнали да я болят по-малко.
 

Жената признава, че сандвичите, които правела преди, й липсват, но хлябът от магазина вече не й понася. Тогава в интернет тя намерила рецепта за хляб, приготвен със суроватъчен протеин, протеин, който се получава като страничен продукт при производството на сирена.

В рецептата се казва, че в хляба има 12 грама протеин на филия. А аз знаех, че на моята възраст имам нужда от повече протеин“, казва Луш.

Пенсионерката приготвила хляба по рецепта и установила, че става много по-вкусен от магазинния.

Благодарение на редовната консумация на печени продукти с високо съдържание на протеини, жената започнала да се чувства по-малко гладна и ефективно отслабва.

За осем месеца тя успява да свали 31 килограма. Според Луш сега тя се радва на живота много повече и се е отървала от здравословните си проблеми.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: