Фатален край за изчезналия шеф на United Airlines

Фатален край за изчезналия шеф на United Airlines Снимка: worldnewzinfo.com

Потвърдено е, че човешки останки, открити в петък, са на Джейкъб Сефолия, изпълнителен директор по продажбите на United Airlines, изчезнал през август миналата година.

Тялото на Сефолия е открито, висящо на паднало дърво, в резервата Waterfall Glen Forest, на около 40 км извън Чикаго. Според полицейския доклад, няма признаци за неправомерни действия. Властите обаче ще продължат да разследват причината за смъртта и начинът, по който Сефолия е загинал.

На мястото, където е открито тялото му, са намерени портфейлът, шофьорската книжка и други лични вещи, а дрехите съвпадат с описанието на облеклото на Сефолия от деня, в който е съобщено за изчезването му. В неделя идентичността на жертвата е потвърдена и от съдебен одонтолог, чрез анализ на зъбния статус. 

Джейкъб Сефолия, старши вицепрезидент по международните продажби на United Airlines, е видян последно на 7 август 2020 г. Обявен е за изчезнал същия ден, когато бившата му съпруга подава сигнал, че не се е появил на редовната вечеря с децата им. Часове по-късно е открита колата му, паркирана край горския резерват.

След изчезването му е организирано мащабно претърсване с хрътки в района от над 10 000 дка, но без резултат.

Според полицията, тялото е намерено от горски работници, при акция за унищожаването на инвазивни видове в изключително гъсто залесена местност, многократно проверявана в процеса на търсене. 

Очевидно есенният листопад е позволил по-открита видимост в природния резерват, в резултат на което са открити и останките на Джейкъб Сефолия, коментира полицейски шеф пред новинарския канал NBC 5 Chicago.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: