Храната на бъдещето става квадратна

Храната на бъдещето става квадратна Снимка: thespoon.tech

В САЩ пуснаха в продажба нови, необиачйни продукти, предтазначени за вечно бързащите или за тези, които посотянно са на диета.

В Маями започнаха продажбите на квадратна храна. Това са пълноценни обеди от 50 грама за тези, които вечно бързат за някъде или са на постоянна диета, съобщава интернет порталът thespoon.tech.

Както всичко останало в САЩ, можете да поръчате доставка на квадратна храна с абонамент. Вашият обяд ще бъде предварително приготвен и запечатан във вакуум. Асортиментът съвсем не е малък - в менюто можете да намерите 15 квадратни блокчета. Те могат да бъдат шоколадови палачинки, костур с ориз басмати, вегетариански бургер, пиле или аспержи.

Създателите на квадратна храна смятат, че плановите програми за хранене са неефективни и само отнемат време и пари от хората. Затова решават да трансформират този сектор на храните и предлагат нова концепция, внедряавйки своята идея - цялата храна де е приготвена в квадратна форма.

Твърди се, че в ястията с квадратна форма се използват само натурални органични съставки. Например, "пилешкият квадрат" се състои от пилешки гърди, сол, черен пипер и розмарин. Няма никакви консерванти и хранителни добавки. Тъй като във вакуумната опаковка липсва кислород, то продуктът може да се съхранява до 2 седмици.

В САЩ идеята за квадратната храна е приета с възторг. Футуристичната храна тепърва ще ни покаже много необичайни неща, но още сега можете да опитате нещо, което съвсем скоро ще стане обичайно за всички нас.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: