Пощенска банка с приз за най-добра в банкирането на дребно

Пощенска банка с приз за най-добра в банкирането на дребно Снимка: ПБ

Финансовата институция за четвърти пореден път сред отличниците в престижните World Finance Banking Awards

Пощенска банка за четвърта поредна година е отличена като „Най-добра банка в банкирането на дребно в България“ (Best Retail Banks) от конкурса World Finance Banking Awards. Организатор на наградите е престижното списание World Finance, което следи и анализира финансовата индустрия, международния бизнес и икономика. 

Постиженията на международната група „Юробанк“, която е собственик на Пощенска банка, получиха заслужено признание в тазгодишното издание на оспорвания конкурс, след като банките от групата спечелиха общо четири награди в различните категории.

Признанието е за иновативния, устойчив и клиентски ориентиран подход на банкиране на дребно на Пощенска банка, богатото портфолио от продукти и иновации, даващи добавена стойност, широката клонова мрежа и високото доверие от страна на клиентите. Способността да откликне и да бъде релевантна на потребностите на своите клиенти в турбулентния период на пандемия е друго основание финансовата институция да бъде отличена като „Най-добра банка в банкирането на дребно в България“.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: