Пощенска банка разширява стажантската си програма

Пощенска банка разширява стажантската си програма Снимка: Пощенска банка

Пощенска банка обяви старта на целогодишната си стажантска програма. Стажът дава отлична възможност да се натрупат практически знания и опит в банковата сфера. За 14-а поредна година Пощенска банка търси вдъхновени млади хора, които да получат шанс за динамично развитие.

Стажът е платен, провежда се с гъвкаво работно време от 4, 6 или 8 часа, съобразено с ангажиментите на студентите, а продължителността му е от 1 до 3 месеца с опция до 6 месеца. 

Желаещите могат да работят в централното управление в София или във финансовите центрове на Пощенска банка в страната – София, Пловдив, Бургас, Варна, Русе, Велико Търново, Свищов, Благоевград, Стара Загора, Шумен и Габрово. Те трябва да са настоящи студенти в икономическа специалност или в процес на придобиване на квалификационна степен, да имат комуникационни и аналитични умения, както и да умеят да работят в екип.

Сред предимствата на програмата е, че всеки стажант има ментор - експерт от банката, който го въвежда в спецификите на конкретните позиции и го подкрепя активно в целия процес на придобиване на опит. Студентите трупат знания в различни отдели, а от тази година могат да кандидатстват и за три изцяло нови позиции – „Дигитален посланик“, стажант фирмено кредитиране в управление „Банкиране на малък бизнес“ и стажант в управление ИТ. 

Успешно приключилите стажантската програма получават сертификат за преминат стаж и могат да бъдат поканени да продължат професионалната си реализация в банката. 

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: