Онлайн събития за фирми, търсещи партньори в България и Русия

Онлайн събития за фирми, търсещи партньори в България и Русия Снимка: zapadno.com

Българската търговско-промишлена палата (БТПП) и Търговското представителство на Руската Федерация в Република България се договориха за сътрудничество при организиране и провеждане на поредица от онлайн събития, предназначени за фирми, търсещи партньори в България и Русия. Това стана по време на виртуална среща на председателя на БТПП Цветан Симеонов, ръководителя на Търговското представителство на Русия Константин Артюшин и техни колеги, съобщиха от пресцентъра на Палатата.

Симеонов заяви, че вижда големи възможности за сътрудничество в дистанционен режим. Той потвърди готовността на БТПП да разпространява информация за предстоящи виртуални бизнес мероприятия. Първото набелязано събитие е с компании от Пермския край и ще се проведе тази седмица. Очакват се събития с партньори от Красноярск, Чувашия, Челябинск, Башкирия и др.

Отправена е покана към български фирми да се включат в предстоящата международна промишлена изложба Иннопром, която ще се проведе в периода 6 – 9 юли 2021 г. в Екатеринбург. Тема на събитието ще бъде „Гъвкавото производство”, а страна-партньор през 2021 г. е Италия. Изложбата представя участници от 22 страни и 60 региона на Русия. През 2020 г. събитието е посрещнало 43 000 посетители и над 1 500 журналисти от цял свят.

 

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: