Частното банкиране на УниКредит Булбанк е най-добро у нас

Частното банкиране на УниКредит Булбанк е най-добро у нас Снимка: pixabay.com

Частното банкиране на УниКредит Булбанк е обявено за най-доброто в България. Кредитната институция получи признание на наградите Global Private Banking Awards на международните издания PWM и The Banker.

Победителите са избрани на база на услугите, които предоставят на своите клиенти. В продължение на месеци квалифицирано жури прави проучване на различни пазари, като взима предвид ключови показатели за изпълнение, управление на риска, стратегии за растеж, бизнес модел, иновации и др.

От изданията подчертават, че наградените банки се открояват като лидери на техните пазари и предоставят на клиентите си висока добавена стойност.

Частното банкиране на УниКредит Булбанк е базирано на върха на сегмента и е лидер на пазара в България, като остава надежден и доверен партньор на клиентите, като им предлага уникална експертиза и индивидуални решения.

 „Частното банкиране на УниКредит Булбанк има висока добавена стойност за клиентите си. Стремим се да предоставяме качествено банкиране, бързи и дигитални решения, съобразени със специфичните индивидуални нужди на клиентите“, коментира Дарин Пешев, директор на управление Частно банкиране в УниКредит Булбанк.

 

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: