Пускат новогодишен туристически влак в културната столица на Русия

Пускат новогодишен туристически влак в културната столица на Русия Снимка: ru.depositphotos.com

Руска железопътна компания пуска в новогодишната нощ развлекателен влак в града на Нева

Железопътната компания "Гранд Сервис Експресс" пуска новогодишен туристически влак с маршрут от Санкт Петербург до Санкт Петербург, съобщи порталът ria.ru, позовавайки се на прессъобщение на железопътната компания.

Продажбата на билети за новогодишния влак вече започна. Маршрутът Санкт Петербург - Санкт Петербург включва спирки във Велики Новгород, Чудово, Петрозаводск и планински парк "Рускеала". Влакът е с двуетажни вагон-купета, спални вагони, както и с вагон-ресторант. Времето за пътуване ще е 28 часа.

Програмата на пътешествието включва посрещане на Новата година във Велики Новгород, празнична вечеря, три хранения на ден, фотограф и развлекателна програма с Дядо Мраз и Снежанка. Влакът ще тръгне от Витебската гара в Санкт Петербург на 31 декември в 20,00 часа и ще пристигне обратно на Финландската гара на 1 януари в 23,37 часа. 

По разписание, в новогодишната нощ пътниците ще бъдат във Велики Новгород (23,30-00,30) в компанията на Дядо Мраз и Снежанка, голяма украсена елха, новогодишен базар, пищни фойерверки и фотограф, който да запечата събитието за спомен на пътуващите.

 

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: