Видео консултации с експерти на Fibank в услуга на клиентите

Видео консултации с експерти на Fibank в услуга на клиентите Снимка: pixabay.com

Първа инвестиционна банка (Fibank) вече предлага услугата „Видео консултация“ за физически лица, които се интересуват от кредитен продукт на банката. Услугата предоставя допълнителен начин за комуникация с банката, достъпна е от понеделник до петък в диапазона от 9 до 17 ч. и е напълно безплатна.

В обстановка на предизвикателства, в която ни постави пандемията от коронавирус, „Видео консултация“ гарантира необходимата гъвкавост за виртуален видео/аудио разговор със служител на Fibank и осигурява на клиентите спокойствие и удобство. С използване на услугата те могат да получат съдействие и информация, свързани с кандидатстване или ползване на ипотечен/потребителски кредит, кредитна карта, овърдрафт по дебитна карта или банков пакет.

Осъществяването на видео разговор става чрез избор на тази възможност на корпоративния сайт на банката, дигиталното банкиране „Моята Fibank“ и мобилното приложение „My Fibank“. Услугата е достъпна през смартфон, таблет, лаптоп или стационарен компютър.

Чрез новата услуга Fibank се утвърждава като клиентски ориентирана институция сред най-иновативните технологични лидери на банковия пазар.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: