Рики Мартин: сътресения в рая

Рики Мартин: сътресения в рая Снимка: biography.com

Съдия в Пуерто Рико издаде ограничителна заповед срещу суперзвездата на латино музиката.

Разпореждането забранява на Мартин да се свързва или да се обажда на лицето, което е поискало въпросното ограничение, казват от полицията. Заповедта е подписана в края на миналата седмица и властите посетиха луксозния квартал в северния крайбрежен град Дорадо, където живее певецът, за да му я връчат, но „Досега полицията не е успяла да го намери“, съобщи говорител на органите на реда пред Associated Press (AP).

Не е известно кой е поискал ограничителната заповед. От полицията казват, че не могат да предоставят повече подробности, тъй като ограничението е издадено на базата на закона за домашното насилие на Пуерто Рико. Пиарът на 50-годишния Рики Мартин не отговори на съобщенията с молба за коментар.

Вестник El Vocero твърди,  че съгласно заповедта, Мартин и другата страна са се срещали седем месеца. Публикацията цитира част от ограничителното разпореждане, в което се посочва, че двойката се е разделила преди два месеца, но според ищеца, Рики Мартин не е приел раздялата и е бил забелязан поне три пъти да се мотае близо до жилището на вносителя на искането.

„Ищецът се страхува за безопасността си“, цитира ElVocero констатацията в заповедта, копие от която Associated Press не успя да получи.

Очаква се по-късно съдът да определи на изслушване дали ограничението трябва да остане в сила, или да бъде отменено. Действието на подобни нареждания продължават обикновено поне един месец. Полицията казва, че срещу певеца няма постъпили сигнали за домашно насилие, а засегнатото лице очевидно се е обърнало директно към съда. 

Рики Мартин е носител на Grammy, с над 70 милиона продадени албума и редица хитове, включително футболния химн "La Copa de la Vida". Основател е на Fundación Ricky Martin, с която осъществява мащабна блатотворителна дейност, насочена най-вече срещу трафика на деца

От 2016 г. Мартин живее в еднополов брак със своя партньор, с когото отглеждат четири деца, включително 14-годишните му синове-близнаци, 4-годишна дъщеря и 3-годишно момченце, износени от сурогатни майки.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: