„Обичам го!”

„Обичам го!” Снимка: rpp.pe

Моника Белучи потвърди романтичната си връзка с режисьора Тим Бъртън

Слуховете за романса им тръгнаха през февруари, след като двойката беше забелязана ръка за ръка и в координиран дрескод. Тази седмица в интервю за за Elle France Белучи сложи край на предположенията.

„Радвам се, че срещнах истински мъж. Такъв късмет рядко се случва... Познавам го като човек, обичам го като човек и сега ще работя с него като режисьор. Това е нова глава в моето приключение”, намекна Белучи за участието си в предстоящото продължение на "Beetlejuice", което Бъртън снима в Лондон.

Двамата се срещат за първи път на филмовия фестивал в Кан през 2006 г., когато Бъртън живее с Хелена Бонам Картър, а Белучи е омъжена за Венсан Касел. След 14 години брак и две дъщери, които съперничат на майка си по красота, през 2013 г., звездата от "Матрицата презареждане" се раздели с Касел „по взаимно съгласие”.

Четири години след развода им, Моника Белучи започна да се среща с френския скулптор и бивш модел Никола Лефевр и през март 2019 двамата обявиха връзката си, но само след няколко месеца - и раздялата си. 

Връзката на Бонъм Картър и Бъртън  продължи 13 години и приключи приятелски през 2014 г. Все още не се знае със сигурност дали са били женени, но имат син и дъщеря. 

Белучи, която през октомври връчи на Бъртън наградата за цялостно творчество на филмовия фестивал „Люмиер” в Лион, отдавна е привлечена от работата на режисьора, макар че за мнозина признанието ѝ, че е влюбена в него, е довело до "най-неочакваната връзка на годината", пише adme.media.

Новата звездна двойка за пореден път доказва, че за любовта няма възраст – поне в „звездните” среди. 58-годишната актриса и 64-годишният режисьор изглежда живеят прекрасно и са изпълнени с положителни перспективи за бъдещето. 

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: