Цената на изневярата в наши дни

Цената на изневярата в наши дни Снимка: cse.org.uk

Американка поиска годеникът ѝ да подпише документ, че ако ѝ изневери, ще плаща всичките ѝ сметки.

Видео с нотариално заверения документ и изявлението на недоверчивата Шайлийн събра близо 7 милиона гледания в TikTok, пише indy100.com. „Направих го, всъщност той го направи по собствена воля и току-що подписа”, казва прагматичната влюбена пред камерата. 

Много зрители намират, че постъпката ѝ е правилна, а някои дори искат копие от декларацията, за да имат „модел”. 

„Това е най-умното нещо, което някога съм чувал“, казва един потребител. „Ако той/тя не иска да го направи, тогава и аз не го искам”, пише друг. 

Има и зрители, които смятат, че правният документ може да е знак за неперспективна връзка. „Вече няма доверие. Настройваме се предварително за провал“, констатира един потребител. „Дори само фактът, че ѝ е хрумнала такава мисъл, ми казва, че връзката е обречена“, твърди друг. А трети дава практически съвет: „Ако не сте уверени, че няма да ви изневерят, тогава просто не се женете за такъв партньор“.

Тези отзиви накараха Шайлин да обясни постъпката си с ново видео на своята страница в TikTok. Тя уточнява, че годеникът й е този, който е съставил документа. Двамата сега обединяват финансите си и направили договора „на шега”, но годеникът й решил да го подпише като „романтичен жест“.

Що се отнася до отношенията им, Шайлин признава, че има проблеми с доверието. „Толкова пъти са ме прецаквали с пари, че се страхувам и не се доверявам лесно”, казва бъдещата булка, но подчертава, че като годеници имат общи финанси, и тя иска просто „двамата да си пазим гърба”.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: