Бритни Спиърс деактивира акаунта си в Instagram

Бритни Спиърс  деактивира акаунта си в Instagram Снимка: foodandwine.com

С което разтревожи феновете си

Няма вече клипове с танци, няма въодушевяващи мемета, няма никакви новини за Бритни от първо лице, при това само дни, след като обяви годежа си със своя дългогодишен приятел Сам Асгари. 

Феновете са разбити, а следовниците на движението #FreeBritney дори се чудят дали пак да не запретнат ръкави.

Но според E! News опустошителната новина е решение на самата Бритни. „В това няма никакъв подтекст. Тя просто си взема почивка, защото е в страхотен момент от живота си – и в юридически, и в личен план”, казва пред изданието близък до певицата източник.

Всъщност, самата Бритни успокои феновете си и разведри обстановката с кратко съобщение в Twitter: „Не се притеснявайте, хора... просто си вземете малко почивка от социалните медии, за да отпразнувате годежа ми“.

Колкото до добрите юридически новини, вече стана ясно, че бащата на Бритни подаде в съда молба за прекратяване на продължилото 13 години опекунство на живота на дъщеря му. Ако съдът я одобри, Бритни Спиърс най-накрая ще може да решава сама къде и кога да пее или да се появи, ще може също сама да наема екип, избран от нея. 

А за Сам Асгард най-сетне дойде моментът да попита и да получи желаното „Да!” от Бритни. В края на краищата, деактивирането на Instagram акаунта ѝ, вероятно е резултат на собствените ѝ решения за присъствие в социалните медии – дейност, която тя явно вече контролира. 

Така че, май всичко върви към добрата развръзка.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: