Неуморимите ветерани на шоубизнеса - Аманда Лиър

Неуморимите ветерани на шоубизнеса - Аманда Лиър Снимка: Instagram

Те се раздават на сцената, живеят на „макс” и вземат своето с неутолим апетит

Издадени 18 албума, над 50 сингъла, продадени в цял свят над 15 милиона грамофонни плочи и дискове и 30 милиона сингли, престижни телевизионни програми в Италия, Франция и Германия... Кой ли е това? 

„Зрялото” поколение още потръпва от дълбокия ѝ чувствен глас, младото може и да не я е чувало, но Аманда Лиър в момента има 86 000 последователи във Facebook и още 106 000 в Instagram, абонатите на канала ѝ в Youtube надхвърлят 3900, а собственият ѝ сайт всеки ден се радва на стотици  посещения, пише fanpage.it. Певица, актриса, модел, телевизионна водеща, муза на Салвадор Дали... и много, много тайнственост! 

Малко се знае за произхода и личния ѝ живот, но много се чува за неизчерпаемата ѝ жизненост. И в края на хубавия месец май Аманда Лиър отново развълнува феновете си с романтична снимка, която публикува в профила си в Instagram. От почти портретния кадър става ясно, че парижкият площад „Трокадеро” никога не е изглеждат толкова прекрасен за Аманда Лиър! Точно тук, пред Айфеловата кула, 82-годишната актриса и певица реши да представи новия си приятел – светлооко русо момче, чиято идентичност засега не е ясна. 

Снимката вече има над 15 хиляди „лайка”, защото говори сама за себе си – Аманда, в приказна червена рокля, сияе с небрежен  поглед... Картината внушава щастие и уважение към... Photoshop. 

Но кой ли е приятелят ѝ? Към снимката няма никакъв текст и затова не може да се проследи кое е новото вдъхновение на певицата. Със сигурност обаче той не изглежда на повече от 35 години.

Не е тайна, че Аманда Лиър харесва млади мъже. През 2012 г. тя приключи четиригодишна връзка с 40 години по-млад от нея бивш модел и актьор. След това, през 2014, се появи с 30-годишен актьор, с когото каза, че е преоткрила женствеността си. Едва миналата година звездата оповести, че е „затворила бутика”, или по-скоро че е сложила точка на сантименталните си истории, но снимката ясно показва, че е променила решението си. 

В скорошно интервю за италианското списание Oggi Аманда Лиър споделя, че никога не е губила страстта си, чувствеността си и желанието си да живее пълноценно. 

„Когато имам по-млад партньор, обичам да споделям с него живота си не само в леглото”, казва певицата, но все пак кокетно признава, че възрастта ѝ поставя някои „ограничения”: „За мен максимумът е два часа секс на ден...

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: