Апетит за лате

Апетит за лате Снимка: eontimes.com

Тази вкусна и освежаваща смес от мляко и кафе изкушава поп дивата Мадона

Ако има епитет, който не приляга на „материалното момиче”, това е „дискретно” – трудно някоя от изявите на поп кралицата на сцената или в живота би могла да се окачестви като дискретна. Но последната връзка на почти 63-годишната звезда вече близо две години не разкрива много за настоящия ѝ партньор. 

Ахламалик Уилямс е професионален танцьор и хореограф от Сакраменто, Калифорния, на около 27 години, участвал в спектакли като Cirque du Soleil и Michael Jackson ONE, както и в двете шоу турнета на Мадона - Rebel Heart (2015 г.) и Madame X Tour (2019 г.) В момента се грижи за пластиката и танцувалността на поп кралицата.

За почитателите на звездата беше изненада да видят двойката на прайда в Ню Йорк миналата седмица. Снимки на Мадона и приятеля й се появиха в нейния Instagram. Коментарът ѝ под тях е колкото дискретен, толкова и предизвикателен„Разпространявайки любов”. Остава да гадаем дали Мадона визира връзката си, или събитието с цветовете на дъгата.

Слуховете, че Мадона и Уилямс са двойка, се появиха през 2019 г., според People. Малко след като новината започна да се разпространява, Мадона изпрати годината с няколко снимки в своя Instagram, включително и една с Уилямс. Двойката обаче поддържа добра дистанция от медиите. Присъствието им на Нюйоркския прайд миналата седмица е най-скорошната им публична поява. 

Миналата година Уилямс беше на две важни за Мадона събития, включително 62-рия рожден ден на звездата и нейното мини семейно събиране за Деня на благодарността. След това Ахламалик беше споменат няколко пъти в Instagram на Мадона, включително и по повод рождения му ден през април.

„Честит рожден ден, любов моя... Благодаря ти, че ми отвори очите. Как мога да обясня как се чувствам? Нека изпаднем в несвяст”, написа Мадона. 

Колко хубаво! Ако някой си е мислил, че Мадона няма да открие нещо ново във връзките, е сгрешил – винаги може да ги посрещне с широко отворени/затворени очи.

В едно свое интервю преди време Мадона казва: „Научих се да правя връзките си такива, че да работят за мен. Улових този копнеж, тази страст, това търсене на отговори и ги връщам обратно на света. Това е причината да бъда толкова ненаситна да опознавам – искам да се изпълня с познание.”

Бъдещето ще покаже дали смуглият танцьор е дълбок извор на познание, или чаша лате за освежаване.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: