Джони Деп в свой собствен стил на MTV Video Music Awards 2022

Джони Деп в свой собствен стил на MTV Video Music Awards 2022 Снимка: portalrapmais.com

На откриването на годишната церемония, актьорът се появи като аватар на известния талисман на MTV, Moonman, и заяви: „Имах нужда от работа”

Носейки се над сцената, Moonman с холограма на лицето на Деп, се появи неколкократно, за да изпее куплети от различни парчета между паузите за реклами и сам „се рекламира”, че е на разположение за „рождени дни, бар мицви, бат мицви, сватби, събуждане, всичко, от което имате нужда – о, дори съм и зъболекар“.  В крайна сметка, холивудската звезда завърши виртуалната си изява на церемонията с предложението „Хей, да се върнем към шибаната музика, а?”, цитира The Guardian.

Участието му е поредна поява на актьора, който очевидно се завръща в публичното пространство, след като дълго беше неглижиран заради обвиненията в домашно насилие от страна на бившата му съпруга Амбър Хърд, но спечели многомилионното дело за клевета, което заведе срещу нея.

Наскоро медиите обявиха, че Деп ще режисира първия си игрален филм от 25 години след „The Brave“(1997) с Марлон Брандо. Този път режисьорските му усилия са посветени на италианския художник и скулптор Амедео Модилиани, творил в ранния ХХ век. Деп ще бъде и един от продуцентите наред с Ал Пачино, като очакванията са поне един от двамата да се появи и като актьор в лентата. 

Съобщението излезе седмица след като Деп спечели кастинга за първата си главна роля от три години насам, като крал Луи XV във френския филм Jeanne Du Barry.

Същевременно Джони Деп възроди и музикалната си кариера. След първия ѝ период, когато с Алис Купър и Джо Пери от Aerosmith сформира групата Hollywood Vampires, през юли кинозвездата издаде албум с виртуозния китарист Джеф Бек и докато чакаше изхода от съдебния процес срещу бившата си съпруга, промотира диска с участието си в редица концерти с Бек в Лондон, Нюкасъл и Глазгоу.

Междувременно,  на MTV Video Music Awards 2022, Тейлър Суифт грабна наградата „Най-добро видео” с 10-минутната версия на All Too Well, Били Айлиш изпревари Адел и спечели напреварата в категорията „Песен на годината”, а Ред Хот Чили Пейпърс доказаха, че рокендролът не умира с наградата в категорията Best Rock.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: