Наш атракцион с престижно отличие в конкурса World Travel Awards 2020 г.

Наш атракцион с престижно отличие в конкурса World Travel Awards 2020 г. Снимка: wikimedia

Замъкът „Влюбен във вятъра“ в Равадиново е първи подгласник на победителя за 2020 г. – ирландския музей EPIC The Irish Emigration Museum в Дъблин

Престижната класация World Travel Awards отличи за втора поредна година туристическата ни атракция, разположена недалеч от Созопол, съобщи bgtourism.bg.

Приказният замък, собственост на Георги Тумпалов, за пореден път е в челните места в списъка на кандидатите за „Най-добър европейски атракцион“. Това е изключителен успех и признание за огромния труд и инвестиции, вложени в атрактивния развлекателен комплекс. Туристическата забележителност в Равадиново през последните години се радва на огромен интерес сред туристите и на признанието на авторитетни организации от цял свят.

На територията на замъка непрекъснато се работи по добавянето на нови атракции. В момента се изгражда огромна по площ ботаническа градина, която ще включва както открити пространства, така и зимна градина с уникален дизайн и оборудване.

На връчването на наградите на World Travel Awards Замъкът ще се представи и като филмова локация със специална презентация, насочена към гигантите на филмовата индустрия в световен мащаб. Интерес са проявили продуцентски компании от Боливуд и Дисни Студио.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: