3 верни признака, че някой копнее за вас

3 верни признака, че някой копнее за вас

Ако двама души се привличат, животът им се синхронизира.

Любовта е една от най-загадъчните и могъщи сили във вселената. Разстоянието и времето периодично се опитват да я унищожат, но любовта никъде не изчезва.

Обичаме нашите приятели, партньори, съпрузи и членове на семейството, независимо колко време сме прекарали заедно и колко далеч живеят. И ние продължаваме да ги обичаме дори след като напуснат този свят.

Ето три сигурни знака, че липсвате на любимия човек:

1. Сънувате го.

Сънищата съществуват в духовно измерение, а не във времево. Въпреки че в тази реалност се случват необясними неща, енергията, излъчвана от любовта, прониква дори тук.

Тя прониква в измерението на сънищата и приема формата на хора, които са ви близки. Тези видения са толкова ясни, че в съня си можете заедно да правите това, което обичате най-много.

Такива сънища предизвикват приятни и трогателни чувства, въпреки че понякога могат да разбият сърцето ви. По един или друг начин това са само кратки видения, след които се събуждате в студена пот и с усещане за вътрешна празнота.

2. Необяснима сила насочва действията и на двамата.

Ако двама души копнеят един за друг, животът им се синхронизира. В крайна сметка посещавате едни и същи места или срещате едни и същи хора, които след това говорят за вас. С други думи, в трудни времена вселената ви подава ръка за помощ.

3. Емоциите ви са извън вашия контрол.

Посред нощ и на най-неочаквани места отчаяно искате да бъдете заедно. Не можете да се успокоите, преследвани от усещането, че пропускате важно парче от пъзела.

Също така не можете да обясните вътрешната си празнота. Но вие я чувствате и споделяте това усещане с другите.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: