HushHush търси „дегустатор" на луксозни имоти

HushHush търси „дегустатор" на луксозни имоти Снимка: Globallookpress.com

Печелете по £2000 седмично за преглед на луксозни имоти по целия свят

Сайтът за луксозни имоти HushHush обяви свободно работно място за пътешественик, чието задължение е да проверява и описва луксозни имоти по света. Обявата е публикувана на официалния уебсайт на компанията.

Успешният кандидат трябва да обикаля по света и да прави оглед на скъпи недвижими имоти. Сред тях са луксозен замък на Френската Ривиера, испанска вила с 25 спални, къща на брега на океана в ексклузивния клуб Ocean Reef във Флорида и огромно имение в тихоокеанския квартал на Сан Франциско.

Освен това в задълженията му влизат: изготвяне на подробен отчет с 800 думи за всеки обект, описание на неговите удобства, както и оценка за достъпност, стил, комфорт и възможност за публикуване на уебсайта HushHush. За изпълнение на изискванията организацията обещава да плаща на служителя по £2000 седмично.

Работодателят уточнява, че се търсят хора, които не са осъждани, имат валиден паспорт и способност да пишат отзиви за кратко време: „Кандидатите трябва също така да докажат своята надеждност, талант да забелязват детайлите, както и умения за писане на добри текстове.“

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: