Холивуд се сбогува с добряка Уили Гарсън

Холивуд се сбогува с добряка Уили Гарсън Снимка: cinemablend.com

Любимецът на феновете на „Сексът и градът“ е починал на 57-годишна възраст.

Уили Гарсън се е снимал в над 75 филма и 300 телевизионни серии, в това число „Старгейт”, „Приятели”, „Местопрестъплението”, „Монк”, „Лас Вегас”, „Хавай 5.0”, "Бели якички" и др. Героите му са и положителни, и не толкова, но винаги симпатични и многостранни характери, които Гарсън пресъздаваше великолепно.

Звездите на Холивуд рядко са толкова единодушни за някого.

Марио Кантоне, екранният партньор на Гарсън в „Сексът и градът” написа в Instagram: „Съкрушен съм и просто ме обзема тъга... Ти беше дар от боговете“.

Синтия Никсън, която изигра Миранда Хобс в поредицата, каза: "Всички го обичахме и обожавахме да работим с него. Той беше безкрайно забавен на екрана и в реалния живот. Той беше източник на светлина, приятелство и познания в шоубизнеса."

Изпълнителният продуцент на „Сексът и градът“ и „Просто така“, Майкъл Патрик Кинг, сподели, че Гарсън е работил „дори докато е бил болен“, без да дава подробности.

Духът и отдадеността му в занаята присъстваха всеки ден. Множеството му дарби като актьор и човек ще липсват на всички“, се казва в изявлението му.

Гарсън беше силен защитник на осиновяването и през 2009 г. осинови сина си Нейтън, сега на 21 години. Добър човек, прекрасен актьор и заразителен комик, Уили Гарсън ще остави празнина в Холивуд като професионалист и като приятел.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: