Брад Пит ще участва в най-новия филм на Куентин Тарантино "Кинокритик"

Брад Пит ще участва в най-новия филм на Куентин Тарантино "Кинокритик" Снимка: Matt Winkelmeyer/Getty Images

Това е третият съвместен проект на режисьор и актьор

Авторът на изданието Майк Флеминг смята, че актьорът е получил главната роля. Но все още не се знае точно кого ще играе холивудската звезда.

Тарантино не разкрива подробности за предстоящия филм. Но през май 2023 г. в разговор с Deadline той каза, че събитията ще се развиват през 1977 г. Историята е базирана на действителен човек - филмов критик, който никога не е бил известен и пише филмови рецензии за порнографско списание.

Вероятно режисьорът е черпил вдъхновение от събитията, които са му се случили. Преди да стане известен, Тарантино заработва, като зарежда  публикации за възрастни във вендинг машини. Режисьорът признава, че в една от тях е харесал раздела, посветен на киното. Имало един критик, който направил особено впечатление на бъдещата знаменитост. Пишел саркастично и интелигентно.
 

Този филм ще бъде третото сътрудничество между Куентин Тарантино и Брад Пит. Те работиха заедно по Inglourious Basterds и Once Upon a Time in Hollywood. За поддържащата си роля във втория Пит получава Оскар.
 

През април 2023 г. Куентин Тарантино каза в интервю за испанския вестник La Vanguardia, че работи по последния си филм. Режисьорът отбеляза, че няма мотивация да снима пълнометражен игрален филм.

 Режисьорът е разстроен, че сега думата „кино“ звучи неясно и размито. Тарантино също отбеляза, че би искал да направи телевизионно шоу. През ноември той намекна за следващия си многосериен проект.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: