Следващият Джеймс Бонд все още е неизвестен

Следващият Джеймс Бонд все още е неизвестен Снимка: denofgeek.com

До края на годината, след 5 ленти и повече от 15 години въплъщение в образа на легендарния шпионин, ще видим последният филм с Даниел Крейг като Джеймс Бонд.

Филмът NoTimeToDie ще завърши маратона на Даниел Крейг като 007. Но, „Да живее кралят”, казват фенове и букмейкъри и вече залагат в състезанието за новия Джеймс Бонд, както съобщава express.co.uk. 

Мнозина смятат, че сега е моментът да изгрее звездата на Реге-Жан Пейдж от „Бриджъртън” (Netflix). Той определено е фаворит в надпреварата. Популярността на 31-годишния актьор скочи миналата година по Коледа, когато тръгна драматичният сериал на стрийминг платформата.  

Трябва да се признае, че историческо-клюкарската драма размести класациите, сваляйки от първото място всеобщия  любимец Том Харди, звездата от „Венъм”. И да, Харди въобще не е излязъл от играта за Джеймс Бонд, още повече след като се чу, че вече е избран за Бонд, но слуховете нито бяха потвърдени, нито отречени. Така че, Том Харди също поддържа добри шансове в залозите.

Но където са двама, там са и трима. Във вратовете на Пейдж и Харди диша Джеймс Нортън от McMafia. Наскоро в интервю Нортън сподели, че обмисля ролята и същевременно разкри какво би внесъл в образа на легендарния герой. Той каза: "Аз съм с диабет тип 1. И би било чудесно всички деца с диабет да мислят, че дори диабетик може да бъде Бонд!"

И за да се превърне триото в каре, веднага след Нортън в залозите се нарежда звездата от „Красавицата и звяра“ Люк Евънс. Актьорът от „Хобит“ („Пущинакът на Смог” и „Битката на петте армии”) наскоро разкри, че ще „скочи на шанса“ да се появи като Бонд.

Мнозина обаче се въздържат от залози и смятат, че продуцентите ще направят изненадващ избор. Във всички случаи няма да е лесно за следващия Джеймс Бонд да догони харизмата на Даниел Крейг, Пиърс Броснан, Тимъти Далтън, Роджър Мур и не по-малко легендарният   007 Шон Конъри. 

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: