Пощенска картичка стигна до адреса на получателя след 30 годинии

Пощенска картичка стигна до адреса на получателя след 30 годинии Снимка: blushrougette.com

Изгледът от Валпараисо, Чили е адресиран до ветеран от Кралския флот

Подателят Нийл Крокър казва, че е бил „шокиран“, когато е видял пощенската картичка на изтривалката на тъста си в Дорсет по-рано тази седмица. Изпратил я е до семейството на съпругата си, докато се връщал от почивка на Фолкландските острови през 1991 г., съобщава BBC.

Самият г-н Крокър казва, че си спомня „смътно”, писмото си, но се радва, че Royal Mail все пак са го доставили. 

В картичката си Нийл Крокър описва прекрасното време и плажовете в големия пристанищен чилийски град. 

Въпреки че не е известно къде е пролежала 30 години пощенската картичка, но клеймото на пощенската ѝ марка е „Лондон 1991“, което означава, че определено е достигнала Великобритания преди 30 години, за да припомни през 2021 г. хубавата традиция да поздравяваме близките си с изгледи от далечни места. Но какво ли днес е далеч?...

„В продължение на 30 години е останала в някоя от пощенските сортировъчни, но в крайна сметка прситигна, така че това наистина е невероятна история“, каза г-н Крокър.

От Royal Mail заявиха, че е "трудно да се предположи" какво може да се е случило с изгледа от Чили, но с известна гордост твърдят, че при тях писмо по-скоро ще се върне на подателя, отколкото да се изгуби – дори след 30 години. Както се казва, няма идеална поща.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: