Пускат парното в София от сряда

Пускат парното в София от сряда Снимка: Pixabay

„Топлофикация София” ЕАД започва включване на отоплението в столицата от 28 октомври.
Както и в предходни отоплителни сезони първо ще бъдат включени детските градини, учебните и здравните заведения, след това жилищните сгради във всички райони и накрая административните обекти и стопанските потребители.

„Напомняме на клиентите да отворят на максимална степен вентилите на радиаторите си, за да не се налага допълнително обезвъздушаване на отоплителните тела след пускане на отоплението, както и да проверят електронните си уреди за дялово разпределение. В случай че дисплеят им е угаснал, клиентите трябва незабавно да потърсят съдействие от обслужващата ги фирма – топлинен счетоводител", посочват от „Топлофикация София” ЕАД.

От дружеството дават възможност на клиентите си, които желаят включване на отоплението в сградата на по-късен етап, да подадат в обслужващия ги топлорайон заявление и решение на общото събрание на етажната собственост.

За допълнителна информация и за въпроси, свързани с топлоподаването, потребителите могат да се свържат с кол центъра на компанията на телефон 0 700 11 111 или на е-майл inf_r@toplo.bg и info_r@toplo.bg

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: