Брокерите и агентите на недвижими имоти със свой професионален празник

Брокерите и агентите на недвижими имоти със свой професионален празник Снимка: m.economictimes.com

Правителството обяви 30 октомври за професионален празник на брокерите и агентите на недвижими имоти

С решение на правителството датата 30 октомври се обявява за професионален празник на брокерите и агентите на недвижими имоти. Предложението е на Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ), което провежда държавната жилищна политика, по инициатива на Добромир Ганев - председател на Национално сдружение недвижими имоти, съобщиха от пресцентъра на МРРБ.

Министерството на регионалното развитие и благоустройството припознава бранша като значим участник в развитието на пазара на недвижими имоти, който в продължение на години гради активно и добро сътрудничество с юридически лица с нестопанска цел, неправителствени организации и сдружения с предмет на дейност в областта на сделките с недвижими имоти. 

Честването на професионален празник би повишило качеството на професионалните услуги, предоставяни от брокерите и агентите на недвижими имоти и ще подпомогне създаването на традиции.

Професионалният празник на агентите и брокерите на недвижими имоти ще се организира ежегодно на 30 октомври чрез международни конференции и други инициативи, а целта е създаване на професионална среда, отговаряща на съвременните международни стандарти, висок професионализъм и подобряване на услугите в сферата на недвижимите имоти.

 

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: