Том Ханкс отказал да стане космически турист

Том Ханкс отказал да стане космически турист Снимка: therottenusagi.com

Аргументите му са, че не би блатил за подобна разходка $28 милиона

В едно от последните издания на телевизионното шоу Jimmy Kimmel Live!, което се излъчва по АВС, говорейки за предстоящия си пост-апокалиптичен филм Finch, Том Ханкс заяви, че Джеф Безос му е предложил да отлети до границата с Космоса и да види света от различна гледна точка. Но Ханкс отказал да плати за възможността билет от $28 милиона, разказва indy100.com.

Изглежда, че дори топ-холивудските звезди се въздържат от пилеенето на пари. „При това, аз се справям добре, Джими, наистина се справям добре. Но няма да платя за нещо такова $ 28 милиона” казва Ханкс и прелага на водещия да симулира преживяването.

Следва брилятен етюд-импровизация на Ханкс – без да става от стола си, той разиграва първо излитане, след това – безтегловност и накрая се „разтриса” при кацането на въображамия космически кораб.

„Не е нужно да харча $ 28 милиона, за да направя това“, казва Ханкс след блестящия урок по сценична пластика и може би има нещо вярно в думите му.

От друга страна обаче, холивудският ветеран Уилям Шатнър ​​изглежда се е забавлявал много в космоса. След като се върна от космическата си одисея, той каза: „Виждате тази малка, мъничка синя ивица, която замърсяваме и която е нашето средство за живот... Бях дълбоко поразен от тази гледка”.

Относно четирите минути нулева гравитация, които е преживял като космически турист, Шатнър ​​каза: „Можете да говорите за безтегловност колкото искате, но усещането е неописуемо”.

Явно Том Ханкс предпочита въображението и опита си. Очаква се новият му филм Finch да тръгне днес по Apple TV+.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: