Илон Мъск и партньорката му са „малко разделени”

Илон Мъск и партньорката му са „малко разделени” Снимка: nme.com

Милиардерът определи статуса си като „полу-разделен” с канадската поп-певица Граймс.

Тя все още не е коментирала състоянието на връзката си с Илон Мъск. Двамата нямат брак. Започват да се срещат през 2018 г. и през май миналата година се сдобиха с първото си дете, което нарекоха X Æ A-Xii. Илон Мъск увери, че като родители ще продължат да се грижат заедно за момиченцето с непроизнесимото име.

Пред Page Six изпълнителният директор на SpaceX и Tesla заяви, че макар че "все още се обичат, виждат се често и са в добри отношения", кариерите на двамата често ги държат разделени за дълги периоди от време. 

"Най-вече работата ми в SpaceX и Tesla изисква от мен да съм предимно в Тексас или да пътувам в чужбина, а нейната кариера се развива в Ел Ей", обясни Мъск. 

Последната светска поява на двойката е на Met Gala по-рано този месец. Граймс е пристигнала на милионерското светско събитие сама, а партньорът ѝ се е присъединил към нея по-късно. Дамата са били забелязани да си тръгват дискретно заедно. 

Илон Мъск има сериозен семеен опит. Бил е женен за канадската писателка Джъстин Уилсън, с която имат петима сина: близнаците Грифин и Ксавие на 17 години и 15 годишните тризнаци Дамян, Саксън и Кай.

Вторият и третият му брак (и разводи) са с актрисата Талула Райли. Двамата се женят за първи път през 2010 г., развеждат се през 2012 г., помиряват се и се женят отново през 2013 г., за да се разведат окончателно (засега) през 2016 г.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: