Съпругата на Елвис Пресли е разтревожена от предстоящия филм за живота му

Съпругата на Елвис Пресли е разтревожена от предстоящия филм за живота му Снимка: movieweb.com

След „Бохемска рапсодия” и „Рокетмен” и феновете на Елвис ще получат биографична игрална версия за живота на една от най-големите звезди на поп-музиката през ХХ век.

Филмът „Елвис” на Warner Bros тръгва по кината на 3 юни 2022 г.  Режисираният от Баз Лурман блокбастър вече се монтира, след приключването на снимките в Куинсланд, Австралия с Остин Бътлър в ролята на Елвис и Том Ханкс в ролята на мениджъра на краля, полковник Том Паркър. 

И както винаги, биографичните разкази за звезди и легенди, чиито съвременници са живи, подробностите ще зарадват едни, но очевидно може да притеснят други.

Преди да започне снимките, Баз Лурман е провел дълъг разговор (тричасов обяд) с бившата съпруга на Елвис, Присила Пресли и приятеля му Джери Шилинг и тримата се уговарят да сверяват детайлите по сценария

И в началото е така - още през 2019 г. Присила казва в радиоинтервю, че с режисьора обсъждат малките подробности, така че тя „участва доста” в оформянето на сюжета. 

Сега обаче, по време на седмицата на Елвис този месец, Присила твърди, че никога не е получавала сценария на филма и се чувства доста нервна за крайния продукт и образа на Елвис, пише express.co.uk.

Говорейки в Graceland пред тълпа фенове и зрители онлайн, Присила казва: 

„Честно казано ... не знам какво се случва с този филм. Въпреки че ми обещаха, не съм получила сценария, което ме изнервя малко... всъщност, много, защото, Баз…може малко да се отклони и не знам какво смята да направи".

Присила Пресли споделя, че уважава Баз Лурман като режисьор на „Мулен Руж”, но няма представа за гледната му точка към Елвис.

Колкото до изпълнителите на главните роли, 76 годишната единствена съпруга на Елвис Пресли се ограничава само с коментара, че Том Ханкс е „страхотен”, а Остин Бътлър е „хубаво момче, но определено не прилича на Елвис, съжалявам!”

Бившата съпруга на Краля все пак завършва с нещо като шега: 

„Нямам нищо общо с този филм ... Не! Ако е добър, имам всичко общо с него!”

След тези противоречиви оценки от страна на Присила Пресли, милионната армия от фенове, жадна за подробности от живота на идолите си, вече започва да се чуди какво точно би могло да я разтревожи във филмовия разказ за Краля на рокендрола.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: