Джони Деп бесен на Холивуд

Джони Деп бесен на Холивуд Снимка: videotapenews.com

Актьорът нападна остро „Фабриката за мечти”, заради твърдения, че последният му проект с Метро Голдуи Майер (MGM) може да „увисне на пирона”, заради неприятната му объркана съдебна битка с бившата съпруга на актьора Амбър Хърд.

През последните шест месеца датата за премиерата на най-новия филм на Джони Деп, „Минамата” непрекъснато се отлага. Биографичната лента разказва за живота на американския фотожурналист Уилиям Юджин Смит, документирал последиците от отравянето с живак на жителите на японския град Минамата. Филмовата драма трябваше да тръгне в целия свят още миналата година, но датата на дебюта непрекъснато се отлага, което накара Джони Деп да разкритикува работодателите си от MGM.

Говорейки пред The Sunday Times за Минамата и опустошителната истинска история, Деп сподели: „Погледнахме тези хора в очите и обещахме, че няма да използваме историята им и че филмът ще изрази уважението ни към тях. Вярвам, че го направихме, поне аз, но и другите от екипа трябва да се придържат към обещанието. Има филми, които докосват хората и това се отнася и за тези, които са преживели подобни неща като хората в Минамата”

Звездата от „Карибските пирати” недоумява за т.нар „бойкот” срещу него от страна на Холивуд и отбелязв, че едва ли е единственият актьор с „неприятна и объркана” история при тежък развод

"Но знаете ли, аз ще продължа, ще стигна до там, накъдето съм тръгнал, за да извадя истината на бял свят”, заяви Джони Деп. 

„Обърканата“ ситуация, за която се говори, е породена от твърденията, че е наранявал физически бившата си съпруга, както твърди британско издание. 

След началото на съдебния иск актьорът беше помолен да се оттегли от ролята в поредицата „Фантастични животни“. Междувременно се заговори, че няма да се появи и в поредните „Карибски пирати” 

Джони Деп безспорно е най-голямата звезда в петте филма на поредицата от 2003 г. насам, с колоритната си роля на капитан Джак Спароу, но злите езици разпространяват мълвата, че времето му може да е изтекло. Продуцентът Джери Брукхаймър все още не е излязъл с позиция за мястото на Джони Деп в продължаващия проект. Въпреки това неговите фенове започнаха петиция, озаглавена: „Искаме Джони Деп обратно като Капитан Джак Спароу”. 

Междувременно беше потвърдено, че австралийската актриса Марго Роби ще участва в предстоящия  рестарт на „Карибски пирати“. Предполага се, че продължението ще заложи на силни женски образи

„Наистина сме много привлечени от възможността да добавим ключов дамски елемент в света на „Пиратите”, заявиха от продуцентския екип. За участие на Джони Деп обаче не се говори. 

Но какво биха били „Карибски пирати” без ТОЗИ Джак Спароу, а и кой би дръзнал да го замени?!?

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: