Фил Колинс бе въвлечен в стар бракоразводен спор

Фил Колинс бе въвлечен в стар бракоразводен спор Снимка: minifeednews.com

70-годишният барабанист и водещ вокалист на култовата група Genesis, носител на 7 награди Grammy, ще бъде разпитан под клетва заради дело за подялба на имот

47-годишната дизайнерка на бижута Ориан Бейтс, с която Фил Колинс е разведен от 2006 г., го съди за половината от бившия им дом в Маями. Тази седмица съдия в Лос Анджелис отхвърли предложението на Фил за прекратяване на делото, макар че имението, обект на спора, е собственост на компания, чийто притежател е Фил Колинс. Адвокатът на Ориан очаква показанията му след края на турнето на Genesis, някъде през декември, съобщава thesun.co.uk. 

Ориан, която миналата година се омъжи за 32-годишния Том Бейтс, твърди, че музикантът е злоупотребявал с алкохол и лекарства, отпускани по лекарско предписание, спрял е да се къпе, не си е миел зъбите и е станал „депресиран, озлобен и незаинтересован от секс“. Ориан и Фил имат двама сина, единият от които – 20-годишният Ник, е отличен брабанист и има общи изяви с баща си.

Phish.Net: Phil Collins willing to reform Genesis with his son as drummer
Снимка - phish.net

Адвокатите на Фил Колинс в делото за подялба на имота окачествиха твърденията Ориан като „скандални, нецензурни, неетични и в по-голямата си част явно фалшиви или силно преувеличени“, плюс че са „напълно несъществени“ за конкретния имуществен спор. 

Малко преди турнето самият Фил Колинс обяви, че здравето му отслабва и понякога едва държи палките на барабаните. Музикантът смята, че концертите в Обединеното кралство и САЩ тази есен ще бъдат последния му концертен тур.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: